Home  Over Hewo  Kleurstaal  Contact  Kies hier uw rolgordijn; Verduisterend  Semi transparant  Transparant

Verduisterende rolgordijnen  Eigenschappen

Als het om kwaliteit gaat, bent u bij ons als fabrikant aan het juiste adres.  Onze verduisterende rolgordijnen op maat zijn uitgevoergd met een hoogwaardig systeem.  Denk maar eens aan de dikke 38 mm buis, het easy lift optrekmechaniek, onderslijst en ketting. Wandel eens door onze collectie. 

Onze Voordelen

Extra dikke Buis Onze verduisterende rolgordijnen zijn uitgevoerd met een extra dikke 38 mm buis voor méér stabiliteit, minder doorbuigen en minder aftekening als het rolgordijn lang op één stand heeft gehangen.
Easy Lift Kettinghuis Deze krachtpatser zorgt voor comfortabel optrekken van rolgordijnen tot maar liefst 14 kg en is uitgevoerd met beklede metalen steunen. Het beste in zijn klasse!
Polyester stof Wij leveren enkel A kwaliteit doeken van 100% polyester. Dit zorgt voor de beste toloranties en de hoogste kleur vastheid.
Moderne onderlijsten Wij ontwierpen enkele strakke moderne 4 cm hoge onderlijsten in diverse kleuren. UIteraar kunt u ook voor standaard gaan met alumium verzwaringslat in de onderzoom.
Metalen of kunststof ketting Kies uit een volle ketting, metaal of kunststof wit.
3 jaar garantie Als CBW erkend bedrijf geven wij 3 jaar garantie op stof en systeem en bent u verzekerd van kwaliteit.
Laagste Prijs Wij garanderen eveneens de laagste prijs voor onze rolgordijnen. Ziet u onze rolgordijnen op maat elders voor een lagere prijs, dan betalen wij het verschil terug.

 verduisterende rolgordijnen zwart                     Verduisterende rolgordijnen grijs

 

 

Rolgordijn verduisterend.NL maakt kwaliteit rolgordijnen op maat. Verduisterende, transparante, semi-transparante en rolgordijnen met decoratieve cassette en onderlatten. Voordelig op maat gemaakt én snel in huis!

    

      Bekijk hier de uitzending

 
 Met Dessin

        Verduisterend rolgordijn met dessin ineen  fris motief   Ook een grijs rolgordijn met klassieke patronen leveren wij op maat   Als u klassiek zoekt, bieden wij een insprirerende collecite verduisterend

 

Copyright Hewo Raamdecoratie 2013